Onze twee vruchten drankjes

Jus d' orange& citroen

250 ml aan heerlijke jus d'orange in een gebruik-en milieuvriendelijke drinkbeker. Zorgt voor je dagelijkse vitamine C boost, vol antioxidanten met een vleugje citroen. 

 

Hawaii

250 ml sap aan 70% Jus d'orange en 30% ananassap. Heerlijk zoet door de ananas en vol vitamine C die zorgt voor een boost aan je immuunsysteem.

 

Kiwi druif Onze favoriet

250 ml sap met kiwi en druif. 80% druif en 20% kiwi.Vol met vitamine K en vitamine B1. Deze vitamine zorgen voor het versterken van de botten. Kiwi bevat 16 essentiële vitamine en mineralen die jouw lichaam nodig heeft.

 

Onze drie vruchten sapjes.

 

Tropical

250 ml sap met kiwi, mango, citroen en ananas. Dit tropische vruchtendrankje laat je wegdromen naar warmere oorden. Met 10%kiwi, 30% citroen, 40% ananas en 20% mango waan je je aan het warme strand.

 

Sinaasappeltwister

250 ml sap met 50% sinaasappelsap, 30%druif en 20% kiwi. Boordevol vitamine C, A, E en B1. Zo veel vitamines en zo veel power in één drankje.

 

The blue banana

250 ml sap met 50% sinaasappel, 30% blauwe bes en 20% banaan zorgt voor een fris en vol gevoel. Vol vitamines en vol voedingsstoffen voor wanneer je nog even door moet.

 

Onze toppers met een twist

 

Groensapje

250 ml aan heerlijk sap met Komkommer, sinaasappel , appel, gember en spirulina. Dit volle drankje zorgt voor alle vitamines en power die je nodig hebt om je lunch in stijl door te brengen.

 

Anti-katerdrank

Die zware ochtend na een lange nacht maar toch kunnen presteren. De anti-katerdrank bevat appel, wortel, bleekselderij, zomerfruit en gember. Afwisselend gezond en lekker zorgt ervoor dat jij fris aan je dag kan beginnen. 

 

Wortelsap

250 ml sap

Wat zei het konijn aan de bar bij What The Juice, je raad het al. Wortelsap. Maar met veel meer power dan alleen die wortel. Gember, Spiruline, peer en komkommer vormen de basis voor een drankje waar jij de race mee wint.