Wat is What The Juice

 

Wij zijn een jong bedrijf wat sinds 10 september jl. officieel gestart is. What The Juice levert sinds maart aan collega's en vrienden. Door alle positieve reacties van hen gaan wij het nu voor het grotere publiek beschikbaar maken. What The Juice is opgericht door Silvana Timmer en Sam van Schilt, wij speelden met het idee van het opzetten van een sap en fruit bedrijf sinds het begin van de Corona pandemie. Wat ons opviel in de periode waarin iedereen thuis bleef, is dat er weinig aandacht werd besteed aan het welzijn van de mens. Het binnenkrijgen van voldoende vitamines en mineralen uit natuurlijke bronnen werd, evenals het sporten en de beweging die de mens nodig heeft voor een sterk en weerbaar lichaam, onvoldoende aangehaald. 
Zodoende zijn wij ons gaan richten op bedrijven, particulieren en horeca aangelegenheden.

De focus op het bedrijfsleven is ontstaan doordat wij van mening zijn dat een gezond mens van essentieel belang is voor de werkgever. Een gezond en vrolijk mens werkt nou eenmaal beter. Mensen hebben in hun eerste lockdown veelvuldig thuisgewerkt en zijn massaal hun levensstijl gaan omgooien, bij het deels thuiswerken werd dit al weer minder doordat zij minder tijd kregen om zich te focussen op zichzelf. Door de mens op hun werk te voorzien van de nodige vitamines en mineralen gaan wij onze klanten ondersteunen om hun gezonde levensstijl weer op te pakken, samen met het bedrijfsleven.

Al onze sapjes en fruit manden worden met de hand gemaakt en maken wij op de dag van levering. Het fruit wat wij gebruiken voor onze sapjes en onze fruitmanden wordt lokaal ingekocht in de omgeving van Alkmaar. Hierbij wordt getracht zoveel mogelijk gebruik te maken van biologische producten.

 

Mocht u aan de hand hiervan nog aanvullende informatie willen komen wij graag met u in contact.